Selecteer een pagina

Over mij

 

Mijn verhaal

Hallo daar, ik ben Daphne – een enthousiaste reiziger met een passie voor interieur, en mijn rots in de branding is mijn trouwe viervoeter, Dex. Als webdesigner ben ik gepassioneerd om jouw droomwebsite te creëren en jou te helpen je klanten te bereiken.

Laten we kennismaken en samen jouw digitale visie tot leven brengen!

Mijn reis in webdesign begon al in mijn kindertijd, toen ik mijn creativiteit uitdrukte via zelfgemaakte websites en Paint-creaties voor mijn idolen. Als volwassene zette ik deze passie voort door websites te maken voor mijn oud-klasgenoten die hun eigen praktijk of stichting startten. Het bouwen van websites laat me opgaan in een wereld van creativiteit, waarbij mijn gedachten volledig in de website opgaan. Het is een uitlaatklep voor mijn creativiteit en geeft me energie.

In de zomer van 2022 besloot ik om meer te doen met mijn passie. Ik volgde een aanvullende cursus in webdesign en lanceerde mijn eigen website, ‘Online by Daphne’, om mijn diensten met de wereld te delen.

Momenteel werk ik als operatieassistent in een prestigieus academisch ziekenhuis, en combineer ik dit met mijn werkzaamheden als webdesigner. Met plezier pas ik mijn creatieve mindset toe om een prachtige website te creëren.

Laten we samen aan de slag gaan! Samen kunnen we jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten brengen. Neem contact met me op en laten we de mogelijkheden verkennen. 

Als je met mij werkt..

 

Maak ik een mooie werkende website voor jou die bij jou en je klanten past

Krijg je een website die meer klanten genereert

En dus meer omzet

Krijg je meer vrije tijd door automatiseringen

 

 

Website pakketten

Basic website

Standaard website gemaakt voor de startende ondernemer die vooral een online visitekaartje wil in de vorm van een website. Gemaakt met een mooi Divi thema.

Oplevering binnen 3 weken

Website +

Op maat gemaakte website met Divi builder in WordPress met SEO optimalisatie en inzicht in Google analytics.

Oplevering binnen 6 weken

Website + Webshop

Alle functionaliteiten van Website+ en een WooCommerce webshop. Koppeling met de betaalsystemen.

Oplevering binnen 8 weken

Eerdere projecten

Plan een gratis kennismaking

Neem contact met me op en laten we de mogelijkheden verkennen. Plan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in mijn agenda in.

Let’s connect

Of stuur een berichtje